Blogul și pauzele sale

Posted on January 22, 2016

 

Oricît de mult mi-ar plăcea să cred că-s buricul pămîntului și nu respirați bine fără articolele mele, e clar că încă nu a intrat nimeni în depresie pentru că blogul meu stă cuminte și total liniștit de mai bine de o lună. Și BBC încă n-a comentat nimic că nu mi-am făcut o trecere în revistă a anului trecut.

 photo 734-DSC_0315_zpslvdgctbv.jpg

N-am scris nimic nici despre liste, planuri și intenții pentru anul ăsta. Și chiar așa va și rămîne pentru n-am nici ce-a mai vagă intenție de a face liste. Despre anul trecut vă zic atît: a fost unul extrem de amestecat cu multe drumuri minunate dar și cu un final de an atît de dramatic încît a marcat imaginea întregului an.

Cine mai citește din cînd în cînd ce scriu, o să mă ierte, sper, pentru pauzele lungi. Așa-i cu ăștia care vor să facă prea multe de-odată. Cu toate astea, nu disper și nici nu renunț. Sunt pe-aici căci mi-e drag blogul meu, că de, e-al meu.

Fără liste clare și promisiuni, vă zic doar atît: că anul ăsta am luat deja bilete de avion pentru 10 zile în Andalucia și abia aștept să vină luna aprilie!

Escudo_de_Andalucía_(oficial).svg

Mă pregătesc de o vizită în Canada și m-am luat cu mîinile de cap cînd am văzut cîtă birocrație implică viza. Frate, e mai rău ca în State! O să-mi prind urechile și o să mă enervez sigur! Dar de hotărîtă, sunt hotărîtă! Am o prietenă bună la Montreal și deja i-am promis că mă duc, așa că nu mai pot da înapoi.

Și mai vreau la ski în Franța la finalul lunii viitoare pentru care sunt în pregătiri avansate.

Sper să văd din nou Delta anul ăsta, și nu o dată, ba chiar de două ori cu excelenta gașcă de anul trecut și-nc-odată cu prieteni care vin din Belgia. Parcă și-n Belgia aș mai merge, dar poate nu chiar anul ăsta.

Mă mai tentează un city break la Barcelona că parcă nu mi-a ajuns prima vizită.

Mergem desigur în tabere de #biodiversitate cu Doru Panaitescu – abia aștept!

Și cîntatul cu SONG va rămîne o permanență, ca și aventura cu SDT unde pregătim tot felul de chestii.

Restul, ce-o mai fi, să fie! Și hai, că scriu mai des că mi-a cam lipsit căsuța asta și-am vizitat-o cam rar în ultima vreme.

Am o mulțime de povești restante și-un pogon de poze. Dacă vedeți că mă dau dusă, mai trageți-mă și voi de mînecă!

 

» Filed Under Altele, biodiversitate

Comments

3 Responses to “Blogul și pauzele sale”

  1. Andreea B on January 24th, 2016 4:08 pm

    Frumoase planuri, iti doresc sa ti se indeplineasca toate 🙂

  2. Andreea B on January 24th, 2016 4:08 pm

    Frumoase planuri, iti doresc sa ti se indeplineasca toate 🙂

  3. anca on January 24th, 2016 4:27 pm

    Mulțumesc. La fel și ție 🙂

Leave a Reply