Muzica, dragostea mea eternă – concert SONG

Posted on December 2, 2015

 

LAW_8109

Mărturisesc, fără rușine, că blogul a avut ceva de suferit datorită pasiunii mele pentru cîntat care m-a furat un pic de la scris. Să nu credeți că-mi place mai puțin să călătoresc și-am făcut-o cît de mult am putut și anul acesta.

Și n-am încetat să iubesc scrisul, doar că scrisul nu-l poți grăbi, nu-l poți face printre picături. Așa că scriu mai rar.

Nu-mi pare rău că m-a furat un pic muzica – cînt de cînd mă știu. Încă de cînd aveam 3 ani, la bunicii mei “adoptivi” (am fost fericita posesoare a 3 rînduri de bunici, a 3-a pereche fiind niște bătrîni la care au stat ai mei în chirie cînd aveam eu 3-6ani, bunici tare dragi de care-mi amintesc cu multă tandrețe). Bunicul Călinescu, care fusese avocat și care, joia după-amiază,  ținea “jour” cu alți cîțiva intelectuali prieteni, mă suia pe un scăunel de unde urlam cît mă țineau plămînii, și cum mult patos se pare, “Căpitane de Județ” (acum nu-l mai știu, dar promit să-l învăț).

De data asta, m-a furat SONG-ul, dragostea mea de studenție, fără de care, anii de facultate ar fi fost mult mai terni și triști.

Spectacol

SONG-ul, s-a reunit de mai bine de un an și jumătate cu dirijorul Daniel Jinga. Am avut cîteva concerte și turnee anul trecut, inclusiv unul de colinde pe 10 decembrie la Sala Radio.

Anul acesta, tot la Sala Radio, recidivăm, dar nu cu colinde ci cu o călătorie muzicală în jurul lumii, cu piese cunoscute și altele noi pe care abia așteptăm să vi le cîntăm.

 

song

Vă așteptăm cu drag și foarte multă bucurie, sîmbătă 5 decembrie, la Sala Radio, la ora 19:30!

 

» Filed Under Altele, De prin Romania, evenimente

Comments

Leave a Reply