La masă cu bloggeri sau cum să umbli noaptea prin Bucureşti

Posted on March 14, 2013

 

Sau cum poate pierde cineva un pariu. Iulian Sârbu are de primit beri… nu spun de la cine ca să nu forţez mâna cuiva, doamne fereşte! Oricum le merită pentru idee, pentru oganizare şi pentru tentativa de a ne învăţa cum să mergi cu maşina de noapte.

Aseară la Manuc au fost 37 de oameni  – prezenţă peste 100% din confirmările la întâlnirea bloggerilor de turism, pe care a aranjat-o Iulian.

Concluzii:

  • S-a confirmat (dacă mai era nevoie) că bloggerii de călătorii sunt nişte drăguţi, nişte pasionaţi, nişte simpatici şi, mai ales, oameni normali. E relaxant să te vezi într-un grup fără fiţe şi susceptibilităţi inutile.
  • Cei mai noi pun aceleaşi întrebări pe care le-am pus toţi la început (şi unii încă le mai punem). Ce-i cu SEO, dacă se fac bani din blogăreală, cum e cu traficul, e bine să ai multe poze sau puţine, să ai un text mai lung sau mai scurt…….de-astea…
  • Toţi au un alt job pe lângă blog.
  • S-a vorbit despre….. ce credeţi?… călătorii, pe unde am mai fost, cine a văzut un anumit loc, unde am mai vrea să mergem, cât de des plecăm, cât de mult timp să stai într-un anumit loc, despre trenuri, avioane şi alte mijloace de transport şi altele asemenea. Normal, nu?

La intalnire cu bloggerii

 

Catalin

 

DSC_0092.NEF

Ultimii rămaşi pe baricade ne-am duelat în dialecte arabe (respectiv Iulian şi Ioana Rnd), am învăţat (mă rog, ne-am chinuit să învăţăm) să facem lalele din hârtie sub îndrumarea extrem de răbdătoare a lui Cătălin Nenciu, am vorbit despre reptile la care două dungi puse diferit fac diferenţa dintre veninoase şi nevinovate (aşa cam ca la ciuperci), despre cum vrea Iulian să introducă la noi formula de politeţe “Ce faci?” atunci când te vezi prima dată cu cineva şi ne-am hlizit încercând să aflăm cine e cel mai tânăr dintre noi care s-a dovedit a fi Bogdan Onose. Şi m-am ales şi eu cu poze că şi-a pus Ina Popa în practică cunoştinţele de la cursul foto pe aparatul meu şi m-a pus să stau nemişcată preţ de vreo 5 minute!

La discutii

 

DSC_0088.NEF

Lalele

După ce am făcut socoteala finală la nota de plată care a ieşit din prima (doamne, unde s-a mai pomenit!!!), Iulian ne-a dus la staţia de la Unirii unde vin maşinile de noapte încercând să ne convingă să facem această experienţă interesantă noaptea prin Bucureşti. La care eu şi Ina am zis pas căci am cedat nervos când am văzut că ar fi trebuit să aşteptăm în staţie încă 35 de minute. Aşa că tot cu taxiul am ajuns acasă. Iulian am văzut că s-a ţinut tare!

Îmi cer scuze dacă nu am amintit mai mulţi dar abia acum după ce o să mă uit bine pe listă o să mă dumiresc cine şi cum (am o memorie la nume foarte aproape de zero tăiat în patru). Tot ce pot spune e că eu personal m-am simţit excelent şi că aştept cu plăcere următoarea întâlnire.

Multumim lui Iulian şi cred că tot de la el aşteptăm continuarea.

P.S. Am doar câteva poze pt. că am fost prea ocupată cu vorbitul 🙂

 

» Filed Under Am aflat, Am vazut, De prin Romania, Fun Turism

Comments

6 Responses to “La masă cu bloggeri sau cum să umbli noaptea prin Bucureşti”

  1. Ina on March 14th, 2013 5:52 pm

    Eu stiu sigur ca am invatat sa fac floricele, ca am repetat si azi! Tu mai stii??? Hm, pe asta cu reptilele insa am pierdut-o…

  2. anca on March 14th, 2013 6:38 pm

    Evident ca nu mai stiu ca nici aseara n-am stiut 🙂 Da’ pe aia cu elefantul ai prins-o?

  3. Traveling Hawk on March 14th, 2013 7:45 pm

    Tare frumoase lalelele voastre din hartie! Ce am ratat sa invat:)

  4. sorin on March 14th, 2013 8:15 pm

    Multumesc pentru poza:). Precizez ca eu nu am alt job pe langa blogul de travel, dar am alte proiecte:). Toate din pasiune! Ma bucur pentru ca v-am cunocut.

  5. anca on March 14th, 2013 8:32 pm

    Din pacate am facut putine poze. Nu stiam ca esti dintre putini care reusesc sa traiasca din asta, ca din pacate nu prea am avut timp sa vorbim. Nu-i nimic, recuperam data viitoare. Oricum daca tot ce faci e din pasiune, e minunat 🙂

  6. anca on March 14th, 2013 8:43 pm

    Da nu-i usor de loc si oricum daca ma pui acum sa fac…..se alege praful. Data viitoare il rugam pe Catalin sa ne mai arate o data.

Leave a Reply