Dewaere – de vrai, la Serendipidity – week-end în Bucureşti

Posted on July 28, 2012

Mâine, duminică 29 iulie, de la ora 21:00 – a doua reprezentatie a spectacolului Dewaere – de vrai, in memoriam Patrick Dewaere (1947-1982), la 30 de ani de la dispariţia prematură a lui Patrick Dewaere, actor-cult al generaţiei ’70 în cinematograful francez. Spectacolul va fi susţinut de actorul Marius Manole (Teatrul Naţional Bucureşti), si sound-designerul Alin Zabrauteanu (Jazzadezz). Concept, texte si interventii audio-video: Radu Radescu.

 

Unde? Pe terasa Ceainariei Serendipity, str. Dumbrava Rosie 12 (zona Gradina Icoanei – bd. Dacia).

“Va fi o seară în care unii îşi vor aminiti iar alţii îl vor descoperi pe actorul francez Patrick Dewaere, coleg de generaţie cu Gerard Depardieu, şi a cărui carieră s-a oprit brusc, la doar 35 de ani. Patrick a făcut teatru, cinema, dar şi muzică, a avut o carieră şi o existenţă pe cât de intense, pe atât de tumultuoase. Viaţa şi filmul au fost în egală măsură realitate şi ficţiune pentru Patrick, artistul care a promis cuiva, odată, că nu va îmbătrâni. Şi s-a ţinut de cuvânt, în după amiaza zilei de 16 iulie 1982. După 30 de ani de la dispariţia sa, Ceainaria Serendipity găzduieşte o evocare, având drept subiect căutarea adevarului ipotetic despre omul şi actorul Patrick Dewaere, spune Radu Rădescu.

Aceasta e a 2-a reprezentaţie  şi vine la cererea publicului, primul spectacol din 16 iulie bucurându-se de o primire f. bună după cum vă veţi da seama şi din cronica făcută de Irina Margareta Nistor.

Intrarea este 30 lei şi include o băutura din partea casei.

Rezervări la: events@serendipity-tea.ro.

» Filed Under Am aflat, De prin Romania

Comments

Leave a Reply