Aventura nu numai in week-end

Posted on October 7, 2010

Eu fac parte dintre cei norocosi carora le plac multe lucruri; adica imi place la mare si ma simt in apa cu mult mai bine decat la dus si chiar in cada personala, imi plac apele in general si caut oriunde si cea mai mica cascada sau raulet.

Imi place la munte, imi plac padurile, pesterile, stancile, trecatorile, barajele, delta dar mai puntin pestele 🙁 ….

Si pe langa faptul ca-mi place tot ce e legat de natura, imi mai plac si orasele, muzeele, fortaretele, ador ruinele, visez sa merg la Londra macar o data pe luna, sa reved siturile Maya din Mexic, sa ajung la Macchu Pitchu…. si multe altele.

Si daca toate astea se pot leaga de o tiroliana, un rapel, un rafting, o coborare pe cascada, o escalada (mai mica asa…ca nu sunt experta) imi creste adrenalina in tavan si tropai din picioare ca un copil care primeste jucaria preferata. Un week-end de aventura cu Outextreme nu poate fi deci decat exact pe placul meu.

Visul vietii mele? Salturi cu parasuta de la 4000 m (n-am la activ decat 3 sarituri de la 1000 m si nu e suficient…..ca sa-ti dea senzatia aceea senzationala de cadere libera).
M-am urcat in tot ce inseamna roller coaster intalnit in Prater, Tivoli, Chicago.
Acum, sa nu va imaginati ca nu mi-e frica; dar ce lucru important, ce lucru semnificativ si profund il facem in viata fara un pic de frica?

Una dintre dezamagirile mele e c-am invatat sa schiez abia pe la 30 de ani si desi ma descurc pe orice, n-am viteza si stilul pe care mi le-as fi dorit. Dar, bine si atat!

A, am uitat: o alta mare dorinta – scuba diving in Insulele Samoa unde, mi-a spus mie un australian pasionat, ca poti avea un zambet tamp de beatitudine, e la o ureche la alta, vazand minunatiile din ape.

Da, da, nu un week-end, cat mai multe week-end-uri pline de aventura!

» Filed Under Am vazut, Fun Turism, Sport extrem

Comments

Leave a Reply