Cazare ieftina in Budapesta

Posted on August 26, 2010

O vacanta la Budapesta e f. la indemana; e aproape si puteti ajunge cu masina, cu conditia sa nu calatoriti in week-end 🙂 sau cu trenul si pentru inceputul lunii septembrie exista oferte de hotel f. accesibile.

Va sugeram:

Dominik Panzió – un hotel de 2 stele aflat langa gara centrala. Chiar daca nu e un hotel f. central, ajungeti usor in centru in 10 minute cu mijloacele de transport in comun. Locatia e in zona rezidentiala aproape de Castelul Huniazilor.  In plus daca mergeti acolo cu trenul, lucrurile se simplifica.

Camerele sunt simple dar curate, potrivite pentru cei ce calatoresc cu buget limitat.

Baia e comuna pe etaj dar pretul f accesibil – incepand din 5 septembrie pana in 19 septembrie, camera dubla este 46 euro pe 3 nopti.

Plus, in zonele publice, au acces gratuit la Internet wireless si parcarea e gratuita in incinta (e nevoie insa de rezervare).

Hotel Fabius Panzió – 3 stele, amplasat langa statia de metrou Moszkva si districtul Castelului, decent, curat, intre  39 si 65 euro/camera dubla/noapte cu mic dejun inclus.

  • Parcare privata gratuita (cu rezervare)
  • Internet gratuit in camera
  • restaurant, bar
  • gradina, terasa.

Centrooms House – 3 stele, central langa piata Blaha Lujza – 38 euro/camera dubla/noapte

  • Internet wireless gratuit
  • Fara parcare.

Din experienta mea, daca mergeti cu masina in Ungaria, e mult mai bine sa NU iesiti pe la vama Natlag ci pe la Varsand (un pic mai la nord de Cluj prin Chisineu-Cris) care e mult mai libera.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Europa

Comments

Leave a Reply