Cazare ieftina in Bulgaria, la mare

Posted on August 4, 2010

Daca vreti sa mergeti la mare cateva zile, nu ezitati sa mergeti in Bulgaria. E civilizat, mancarea e buna si e incomparabil mai ieftin. Stiu ca au fost si dintre cei care au avut experiente nefericite, ca li s-a furat masina, ca au stat mai prost decat se asteptau, ca n-au gasit camere acolo unde rezervasera si altele din astea.
Eu insa am avut avut in general parte de experiente bune si cred ca zona Sunny Beach merita. Acolo gasiti hoteluri ieftine si puteti face si o plimbare la Nessebar al carui oras vechi din perioada medievala este absolut incantator.

Unde puteti sta?

  • Vita Mores Hotel cu numai 23 euro/camera/noapte cu mic dejun inclus! E un hotel nou, de trei stele, care arata f. decent, e langa plaja, are bazin exterior, sauna, fitness, jacuzzi, parcare privata, Internet gratuit prin cablu.

 

  • Kalofer Hotel este un hotel dragut unde puteti sta cu 33 euro/camera dubla/noapte cu mic dejun inclus. Arata bine si are sauna, fitness, jacuzzi, tennis de masa, biliard, internet gratuit si parcare gratuita.

Cel mai bine ajungeti acolo cu masina, pe la Vama Veche; drumul este destul de bun si liber. De la Vama Veche pana in zona faceti aproximativ 3 ore si jumatate. Incercati sa respectati viteza si luati o harta a Bulgariei sau un GPS deoarece indicatiile rutiere nu sunt f. dese 🙂

In Bulgaria nu se vorbeste o engleza grozava dar te poti intelege si sunt f. multe restaurante unde meniul este si in romana. Platile se fac in leva dar la unele hoteluri si in euro (trebuie sa va interesati in prealabil) si sunt multe locuri unde puteti plati cu card.

» Filed Under Altele, De prin Europa, Ne-am cazat la

Comments

One Response to “Cazare ieftina in Bulgaria, la mare”

  1. Vacanta la mare f. ieftin : Experiente turistice on September 14th, 2010 2:53 pm

    […] cu masina, (pe care l-am mai recomandat ), este cel pe langa mare de la Vama Veche de unde mai sunt aproximativ 100 km pana la Varna si inca […]

Leave a Reply