Jazz Boat – o experienta ce nu trebuie ratata in Praga!

Posted on June 21, 2010

Daca mergeti la Praga, nu ratati un tur cu vasul pe Valtava. Si daca va place muzica de jazz (clasica, swing, blues…) faceti o croaziera de 2 ore si jumatate cu Jazz Boat si nu veti regreta!

Puteti face o rezervare pe internet platind aproximativ 24 euro/persoana, pretul acoperind turul si un pahar mic de sagria.

Tot pe Intrenet puteti vedea care sunt preturile la mancare si bautura ca sa stiti la ce sa va asteptati. Puteti opta pentru un singur fel de mancare a la carte sau pentru un meniu cu 3 feluri care variaza intre aprox. 10 si 18 euro. Am incercat meniul cu pui si a fost f. bun iar vinul lor rosu de casa a fost excelent.

Puteti rezerva o masa in interior langa muzicieni sau o masa sus pe punte de unde puteti auzi muzica prin difuzoare. Daca nu va place jazz-ul in mod deosebit sau doriti sa vorbiti mult si tare (cum a fost cazul unui cuplu de tineri americani care au stat la o masa chiar in spatele meu), va rog, crutati formatia si restul clientilor si stati pe punte!

Veti avea ocazia sa vedeti ambele maluri ale Valtavei in zona turistica, atat pe lumina cat si seara, cand toata atmosfera devine romantica, cu majoritatea cladirilor luminate.

» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, De prin Europa, Excursii, Insemnari din calatorii, Prin lume, transport

Comments

One Response to “Jazz Boat – o experienta ce nu trebuie ratata in Praga!”

  1. Top 10 destinaţii de călătorie de la Funtur : Experiente Turistice on November 20th, 2012 5:08 pm

    […] 10. Praga – un oraş pe care l-am văzut şi pentru că tatăl meu m-a bătut îngrozitor de mult la cap, el fiind într-o totală admiraţie a acestui oraş unde fusese de 2 ori. Şi  recunosc că i-am dat dreptate – un oraş încărcat de istorie, unul dintre cele mai frumoase oraşe medievale din Europa. Nu sunt deloc originală spunând că cel mai mult mi-a plăcut Prazsky Hrad (complexul palatului). Ce mi-a mai plăcut f. tare a fost şi încântătoarea plimbare seara pe Valtava cu Jazz boat. […]

Leave a Reply