AVENGERS la #ateliereleparavion

Posted on May 23, 2014

 

Săptămîna asta a fost o mare bucurie să lucrez cu studeții în proiectul #ateliereleparavion. Cum v-am zis deja, am o echipă de copii foarte buni, isteți și hotărîți și foarte puși pe treabă. Zilele în care am fost împreună, am discutat articolele sau am pregătit prezentarea, au venit cu un aer de prospețime, de pasiune și sinceritate care m-a încărcat cu energie și optimism.

Echipa AVENGERS e practic gata de faza finală la care, din păcate, eu nu voi putea participa pentru că sunt deja la Dublin. Mă bucur ca sunt la aici dar îmi pare tare rău că nu voi fi lîngă ei să le țin pumnii și să le zîmbesc. Voi zîmbi de la distanță cu gîndul la ei. Știu oricum că se vor descurca excelent pentru că sunt buni, ambițioși și pasionați.

Iată Echipa AVENGERS în ordine aleatorie:

Ciprian – bărbatul grupului – a vrut poziția de Șef dar era deja adjudecată

 photo 10-DSC_0022_zpsae3caf70.jpg

 

Responsabil, plin de ambiție și determinare, vesel, jucăuș dar și un pic timid, Ciprian rîde ușor și se deschide la prima glumă. Îi place să gătescă, e pasionat de politică si sporturile cu mingea iar visul său este să devină un “SalesMan” de succes (observați majusculele!).

Fiind singurul băiat din grup, e în același timp răsfățat și tachinat.

Ciprian a scris despre Yangon, Myanmar

 

Mira – Șefa, liantul și omul de contact

 photo 06-DSC_0014_zps37b2e27d.jpg

Delicată și cu mult bun simț, Mira e sociabilă și sinceră și are acea calitate de a echilibra visele cu realitatea. Optimistă, vorbareață si uneori puțin încăpățînată, visează să calatorească în toată lumea, dar mai ales să ajungă în Africa.

“Îmi place să cred că dimensiunea succesului în viață este măsurată de puterea dorinței, de mărimea visului și de cum gestionez dezamăgirile pe drumul către succes.”

Citatul preferat: “Viața este ceea ce se întamplă cînd ești prea ocupat să îți faci planuri”

Mira a scris despre La Coruna, Spania

 

Alina – șoricel grupului

 photo 01-DSC_0009_zpsb13b2a95.jpg

Comunicativă, afectoasă, ambițioasă și permanent curioasă, e doritoare să învețe cît mai multe și să se dezvolte. Are ochi vii și calzi și e cumințică ca un șoricel. Detestă minciuna pe care o consideră o mare lipsă de respect. Îi place sa deseneze, să se plimbe prin parc, să iesă cu prietenii, dar cel mai mult să se relaxeze cu familia în satul bunicilor, undeva lînga Curtea de Argeș.

Citatul preferat: “Cu cît zbori mai sus, cu atît vezi mai departe”

Alina a scris despre Medellin, Columbia

 

 Alexandra – corespondentul din străinătate

 photo ale_zpsdffae8e9.jpg

 

Independentă și perfecționistă, Alexandra își dorește să fie totdeauna pregătită pentru orice situație. Îi place să se plimbe cu bicicleta, să danseze și să iesă cu prietenii. Fire veselă, deși poate uneori un pic prea matură, e mereu în căutare de noi aventuri. Îi plac călătoriile și ar vrea să vadă cît mai multe țări. Crede în autodepășire și în depășirea oricărei frici și vrea să experimenteze mereu lucruri noi.

Alexandra e la Londra, dar se descurcă foarte bine cu comunicarea virtual.

Alexandra a scris despre Palermo, Italia

 

Ana – vedeta grupului
 photo 14-DSC_0027_zpsebbcf7f8.jpg

 

Hotărîtă, sigură pe sine, ambițioasă, degajată, simpatică, are ușurința vorbitului în public.

Implicată deja în activitatea de PR, promovează campanii ce au ca drept scop stilul de viață sănătos. Îi plac oamenii seriosi, profesioniști, apreciază sinceritatea și nu înțelege expresia “nu pot”. Speră că oamenii generației sale vor construi o lume mai frumoasă, nu numai pentru ei ci și pentru omenire în general.

Motto: “Nu lasa pe maine ce poti face astazi”

Ana a scris despre Nassau, Bahamas

 

Izabela – timida grupului

 photo 16-DSC_0029_zps291851c3.jpg

 

O combinație de introvert și extrovert, Izabela e extrem de sociabilă, dar și foarte timidă. E răbdătoare, întotdeauna optimistă, înclinata spre frumos, pasionată de design interior, make-up și pictură. Un pic încăpățînată, își dorește să facă foarte multe lucruri, uneori toate în acelați timp și repede, dar este totuși un bun organizator. Îi place foarte mult să călătorească și este îndrăgostită de China, India și tot ce înseamnă tradiție și obiceiuri.

 

Izabela a scris despre Zakynthos, Grecia

 

Mariana – Sociabila grupului

 photo 04-DSC_0012_zpsbe0dcef4.jpg

Activă și sociabilă, Mariana e vie, vorbăreață, deschisă dar și puțin timidă. Cu hotărîre și încredere în sine, își atinge întotdeauna scopurile, e serioasă și totuși veselă. Ea crede despre ea că e un pic orgolioasă și deși se supără rar, atunci cînd se întîmplă, nu este doar de moment.

Are mai multe hobby-uri la care n-ar renunța niciodată. Iubește matematica și cifrele, muzica și-i place să deseneze. Adoră să stea în aer liber și-i place să-și petreacă timpul liber în familie și cu prietenii.

Motto-ul ei: ,,Totul sau nimic”.

 

Mariana a scris despre Bristol – UK

 

 

 

» Filed Under Altele

Comments

One Response to “AVENGERS la #ateliereleparavion”

  1. TravelBadgers on May 25th, 2014 10:53 am

    TravelBadgers şi fetele de la EDEN salută echipa AVENGERS! 🙂

Leave a Reply