Echipa AVENGERS la #ateliereleparavion

Posted on May 16, 2014

 

Am o trupă de copii, copii ceva mai mari, adică studenți. Nu sunt chiar ai mei, decît așa cît să facem o echipă în proiectul Atelierele Paravion inițiat anul trecut de Facultatea de Marketing din cadrul ASE în colaborare cu agenția Paravion, sub sloganul “Old Business Meets New Passion”. Prima ediție de anul trecut a implicat 10 echipe de studenți cărora li s-au alăturat cîte un blogger coordonator. Pentru că se pare că a fost un succes, anul ăsta sunt deja în jur de 50 de echipe.

Am urmărit proiectul și anul trecut și mi s-a părut și interesant și creativ, drept pentru care, anul ăsta m-am hotărît să mă încumet să-mi iau și eu o echipă. Cred că am tras foarte bine la sorți – echipa mea, AVENGERS, cuprinde șase fete și-un băiat, drăguți, isteți, vioi și entuziaști, de care sunt deja extrem de mîndră.

 photo 21-DSC_0034_zps608a91cc.jpg

Un articol și o prezentare a cîte unei destinații din lumea asta mare e ceea ce au dragii mei de gîndit și de realizat. Îi așteaptă și niște premii: vacanţe pentru locurile 1, 2 şi 3, şi premii pentru cel mai creativ sau proactiv student. La cît sunt de pasionați și hotărîți, vor lua sigur premiu!

Despre proiect, destinații și detalii o să vă mai spun în curînd. Pînă atunci, vă zic că încep să văd lumea cu mai multă speranță cînd mă uit la oamenii ăștia frumoși și deschiși, cînd îi ascult vorbind corect românește, cînd îi văd educați și inteligenți, sendibili și poznași.

 

 

 

 

» Filed Under Altele

Comments

Leave a Reply