Moral în vacanță

Posted on December 13, 2013

 

Moralul meu vrea vacanță. Cică, nu și nu, el nu mai poate și gata. E prea mult de lucru, eu nu dau semne de inspirație și antren (ceea ce îl irită peste măsură), l-am scos din sărite cu veștile pe care le tot citesc în ultima vreme și nu sunt deloc simpatică cu toate belele din ultima saptămîna. Și ce dacă sunt bine acum?! Acum nu e el și gata!

Încerc să-l tratez cu diverse cărți interesante și amuzante dar jumătatea de oră de dimineață nu-i mai ajunge. Cică să citesc toată ziua. – Păi, nu pot că am de lucru, încerc eu să mă scuz. Ași, ce credeți că-i pasă?!

Cosmicomicarii

Cică să mergem undeva în țările calde. Îi zic că n-am cum pleca că-mi stau pe cap maldărele de hîrtii care nu trebuie să prindă Crăciunul. S-a bosumflat și nu mai vrea nimic, și mă sabotează și pe mine.

DSCN4296

Iată de ce nu scriu eu. Ați văzut?

Lasă, că l-am păcălit puțin. L-am convins să mergem în week-end de scris cu grupa mea de la Scrie Despre Tine că poate își mai revine și el. A acceptat cu greu dar am reușit. Așa că sper ca luni să venim împreună și să mai scriem și noi ceva pe aici.

Să ne auzim cu bine!

» Filed Under Altele

Comments

Leave a Reply