Taverna Sârbului – un loc unde să mănânci în Braşov

Posted on January 9, 2012

Nu ştiu câţi dintre voi au mâncat la Taverna Sârbului din Braşov – dacă aţi făcut-o, ştiţi că e un loc unde merită să te tot duci iar dacă n-aţi fost, în nici un caz să nu rataţi.

 

Atmosferă caldă, rustică, f. plăcută. Mi-au plăcut f. mult plăcuţele cu meserii agăţate în dreptul fiecărui spaţiu cu mese – la sobaru, la moraru, la dogaru, la bărbieru sau la tăbăcaru. Doar că fiind totdeauna multă lume nu poţi să-ţi alegi meseria, te alegi cu ce masă e liberă, dacă e. Când am fost noi, totul era complet plin.

Mâncarea sârbeascâ – muzică sârbească. Plăcut, nu prea tare, doar cât să încălzească atmosfera.

Meniul are poze ceea ce te ajută să alegi mult mai uşor şi totul arată f. bine.

 

Totul este şi f. bun.  Am mâncat acolo un biftek tartar care m-a învins, adică mi-a fost imposibil să-l termin dar nu pentru că nu era bun. Era f. bun dar imens. Porţiile acolo sunt f. mari.

Am gustat şi Pljeskavica (carne de vită tocată, ceapă şi mirodenii pusă pe grătar) şi mi s-a părut la fel de bună.

La desert am încercat o prăjitură cu brânză excelentă

 

şi nişte clătite absolut demenţiale!

Trebuie doar să ai grijă să-ţi fie foame când mergi acolo ca să poţi mânca porţiile substanţiale. Eu am de gând să mai mănânc acolo când sunt în Braşov şi o să încerc să văd şi cum e la Taverna Sârbului din Bucureşti unde încă n-am fost.

» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, De prin Romania

Comments

3 Responses to “Taverna Sârbului – un loc unde să mănânci în Braşov”

  1. Apollo on January 9th, 2012 9:19 pm

    Cu ceva vreme in urma am mancat si noi acolo. Intr-adevar, mancarea excelenta si portiile mari (ba inca am primit bonus si niste slibovita “de protocol”. Preturile insa mi s-au parut marisoare.

  2. anca on January 10th, 2012 4:52 pm

    Sa nu uitam ca e in centrul Brasovului. Depinde cu ce restaurant compari. E adevarat ca preturile nu sunt mici dar nu sunt nici exagerate pentru ceea ce ti se ofera. Da, si noi am primit slibovita – bunuta.

  3. Neagu on February 18th, 2012 12:00 am

    recomand acest restaurant tuturor gurmanzilor si felicitari baiatului din gang pentru o primire calduroasa si pentru cristi chelnerul care ne-a servit ca la carte! felicitari!

Leave a Reply