Cazare in Maldive

Posted on May 31, 2011

Am gasit niste oferte de cazare interesante la booking.com in Male, Maldive pentru luna iunie (la unele, si iulie) care ar putea fi interesante (adica in jur de 45 – 50 euro camera dubla).

M-am uitat si dupa zboruri ca sa vad daca merita si pentru luna iunie am gasit bilete in jur de 900 -950 euro la Condor  (cred ca e cea mai buna oferta in acest moment).

Cum eu n-am fost in Maldive (desi tare visez la scufundari pe acolo) nu m-as aventura sa va sugerez prea multe decat sa stati la soare si sa faceti scuba diving. A scris insa Imperator despre Male mult mai bine decat as putea face-o eu.

Trebuie sa aveti in vedere ca o cazare in capitala Male, presupune ca mai cheltuiti ceva bani ca sa faceti scufundari pe insule.

 O vacanta in Maldive nu este tocmai una ieftina si oricum nu merita sa mergeti acolo pentru mai putin de 10 zile (mai ales ca drumul dureaza destul de mult – in functie de escala poate dura intre 10 si 20 ore).

O socoteala simplista cu ofertele de mai sus de duce la 1500 euro de pers numai cazare si zbor. Pe langa asta, mai puneti mesele, transportul pe insule si distractia si cred ca mai puteti minimum 800 euro de pers. Cu alte cuvinte, o vacanta de 10 zile te poate costa aproape 5000 euro in doi.

Poate ca merita.

P.S. – Dupa cum bine zice Imperator, perioada mai – octombrie e perioada musonului de vara in Maldive adica te poate ploua cu galeata cand te astepti mai putin. Am inteles si ca e foarte greu sa prevezi vremea in insule si ca cel mai bun site pt. vremea din zona e pe site-ul departamentului lor meteo : http://202.21.178.203/mms/ (normal, de altfel!)

» Filed Under Altele, Prin lume, transport

Comments

2 Responses to “Cazare in Maldive”

  1. Imperator on May 31st, 2011 12:10 pm

    Pai costa atata pentru ca in iunie bate musonul. Si nici macar nu e august cand dau navala italienii, muson sau ne-muson, nu conteaza pentru ei 🙂

  2. anca on May 31st, 2011 4:38 pm

    Da’ pentru noi? 😉

Leave a Reply