Crosul Padurii – Tineretului 29 mai

Posted on May 27, 2011

Dragilor, nu uitati ca duminica 29 mai, in Parcul Tineretului, incepand de la ora 8:00 a.m., are loc Crosul Padurii, organizat de Asociaţia Bucharest Running Club şi Asociaţia Viitor Plus, ocazie cu care puteti adopta un copac, puteti sa va mandriti ca ati alergat intr-o cursa de 3 km respectiv 10 km (cei mai antrenati) si ca ati contribuit si voi la refacerea unor zone grav afectate de despaduririle salbatice si fara noima si cap din ultimii ani.

Nu cred ca mai e cazul sa fac o pledoarie pentru copaci si chiar daca nu credeti, ca mine, ca fiecare frunza sau fir de iarba e un miracol, ganditi-va la lucrurile practice  – consolidarea pamantului, sanatatea noastra si imbunatatirea mediului inconjurator de care beneficiem cu totii, noi si toate vietuitoarele pamantului.

Si, nu in ultimul rand, veniti sa vedeti si sa sustineti echipa bloggerilor care vor fi prezenti acolo pe baricade si vor castiga (macar admiratie).

Si daca nu vreti sa alergati, veniti macar sa-i sustineti pe curajosi si sa admirati copaceii proaspat plantati in parc.

» Filed Under Altele, De prin Romania, Fun Turism

Comments

Leave a Reply