Partizan si muzica buna la Readers Cafe Lounge

Posted on April 15, 2011

Daca n-ati fost la concertul trupei Partizan de miercuri de la Readers, mare pacat zau! Caci ni s-a dat o proba de profesionalism, de muzica de buna calitate, inteligenta si umor.

Artan (Adrian Plesca) si Suedezu (Razvan Moldovan) care, anul trecut, au relansat trupa Partizan dupa o pauza de 5 ani, avandu-i acum alaturi pe Robin Proca şi Radu Moldovan, au cantat piese mai noi si mai vechi cu sonoritate noua si foarte moderna, un rock de cea mai buna calitate chiar cu usoare nuante de jazz pe alocuri.

Un dinamism la fel de autentic ca si muzica lor, textele inteligente, originale si cu umor, sunt marca unei trupe ce poate face sala si audienta oriunde si in orice conditii.

Trupa canta cu placere si bucurie, cu energia si carisma pe care ti-o da pasiunea pentru muzica si spectacol.

Atmosfera de la Readers a fost extrem de placuta si de degajata, plina de firesc in care si trupa si invitatii s-au simtit, cred eu, in largul lor.

Din vara si pana acum Partizan a avut deja peste 30 de concerte si mai are inca multe in program. Azi vineri 15 aprilie, trupa  e la Bacau, in The Stage, de la 21.3o si maine sambata, 16 aprilie va fi la Tulcea, unde va canta incepand de la ora 22.oo, in Clubul EAGLES.

Si de-abia au inceput!

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania

Comments

Leave a Reply