Leapsa cu o carte – s-o dam mai departe

Posted on April 14, 2011

Merg si eu la leapsa propusa de Chinezu si pasata mie de Lumea Mare, prin care sa facem cadou o carte si sa propunem acelasi lucru si altor prieteni. Ideea imi aminteste de aceea a filmului Pay it Forward regizat de Miriam Leder dupa o carte scrisa de Catherine Ryan Hyde (pe care, spre rusinea mea n-am citit-o).

Eu nu prea am carti de calatorie asa ca, cartea pe care as oferi-o cu cel mai mare drag lui Alin Totorean  este Terre de Hommes (Pamant al Oamenilor) al lui Antoine de Saint Exypery, pentru ca Alin are multe dintre trasaturile personajelor lui Exupery.  In caz ca are deja cartea, am si o alternativa – Secretul Imparatiei de Mika Waltari. Pentru cine nu e familiarizat cu autorul, Waltari, considerat cel mai mare scriitor finlandez, a fost dramaturg, romancier, reporter si cronicar si, printre altele, a scris o serie de romane istorice printre care Etruscul, Egipteanul si Secertul Imparatiei care descrie evenimentele din Noul Testament din perspectiva unui erudit roman pe urmele lui Mesia.

Si dau si eu leapsa mai departe, cu un zambet alaturat, urmatorilor:  Adriana Moca, Oana Popescu, Laura Frunza, Anca Constantin, Silvia Serban si Alin Popescu.

Update: M-am gandit ca si fetele de la Viajoa ar putea participa leapsa.

» Filed Under Altele

Comments

One Response to “Leapsa cu o carte – s-o dam mai departe”

  1. Follow-up SINECTICO 2011 - #DreamTeamRO on May 10th, 2011 8:51 am

    […] Anca Argesiu https://www.funtur.ro/blog/2011/04/14/leapsa-cu-o-carte-s-o-dam-mai-departe/ […]

Leave a Reply