Ceainaria Green Tea

Posted on January 17, 2011

Indiferent daca va place sau nu ceaiul, eu va recomand sa faceti o vizita Ceainariei Green Tea  de pe str. Burghelea nr. 24 din Bucuresti.

Sincera sa fiu, eu nu sunt o mare iubitoare de ceai – prefer cafeaua, o bere, un vin bun, eventual o palinca adevarata sau o techila.

Am fost insa de cateva ori la Ceainaria Green Tea la povesti cu Lumea Mare. Surprinzator, de fiecare data, am baut ceai acolo.

De ce? pentru ca daca vedeti meniul care are mai mult de 120 de ceaiuri cu nume inspirate (cum ar fi  Candied Almond care este un ceai verde cu scorţişoară, migdale si flori de lime) si arome surprinzatoare, este imposibil sa nu simtiti nevoia sa incercati macar unul.

Mie mi-a placut de pilda Good Harvest – un ceai verde şi ceai oolong cu măr, scorţişoară, migdale tăiate si bucăţele de vanilie.

La ceai sau la un pahar de vin (unul dintre locurile unde nu e nevoie sa cumparati o sticla intreaga si puteti opta pentru un pahar de vin f. bun) puteti incerca cateva produse de patiserie frantuzeasca – quiche (tarta) de cateva feluri – delicioase!

Ca sa nu mai vorbim de feluritele tarte dulci, torturi, fursecuri si chec care merg minunat la ceai.

Ceainaria Green Tea nu e doar un loc unde sa bei un ceai bun si sa mananci o trata – este un loc extrem de placut gandit pentru relaxare, pentru intalniri cu prieteni ba chiar pentru lucru intr-un spatiu neconventional, decorat cu f. mult bun gust si caldura.

Ceainaria gazduieste in cele patru saloane ale sale (plus gradina pe vreme frumasa)  diverse evenimente de la intalniri de afaceri la evenimente culturale.

In aceste moment de exemplu puteti admira la Ceainaria Green Tea, in Salonul Mare,  un spectacol de imagini surprinse de fotograful Ionut Tarcea  intr-o p0veste a narghilelei care surprinde “detalii și aspecte ale consumului de tutun de narghilele și ale derulării procesului de fabricație a acestora, într-o manieră proprie și modernă.”

Nu ma pot lauda cu fotografiile deoarece nu-mi apartin – ele se afla pe site-ul Ceainariei.

Poate ne vom intalni pe acolo.

» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, De prin Romania, evenimente

Comments

Leave a Reply