Vaporul lui Mustafa – Calatorie pe Bosfor

Posted on May 13, 2008

Vasul lui Mustafa

Daca pasiti in Istanbul nu poate sa nu va incante ideea unei calatorii intre doua continente – Europa si Asia – pe Bosfor. O multime de turcaleti vor sari pe voi cu oferte.

Noi am avut norocul sa-l gasim pe capitanul Mustafa, care dupa ce ne-am targuit la 50 de euro pentru tot grupul pentru o excursie de 2 ore, ne-a prezentat vaporasul si am plecat la drum.

Pe drum ne-a lasat sa trecem la carma, ne-a facut cinste cu o cafea, am oprit pe malul Asiatic sa punem piciorul si acolo si , dupa ce a aflat ca suntem din Romania, a inceput sa povesteasca de Constanta, ‘forie, Mamai .. unde a fost el acum vreo 10 ani. Ne-a mai aratat ca are numarul de telefon al domnului Niculescu (cine o fi.. ) si ca tine legatura cu Romanoa

Fi-su, Yavuz, nu rupea o boaba engleza, dar saritor sa ne zica numele in turceste a locurilor ce le vedeam – de la stadionul Inonu la Palatul Beylerbi.

Una peste alta – o experienta super-simpatica cu doi turci get-beget, asa ca far de bacsis suplimentar, lasat impresie buna, notat numar de telefon de la cartea de vizita, poate mai au nevoie si altii.

Akyel II Tour

Captain Mustafa Sahin – 0535 321 1924

» Filed Under Am vazut, De prin Europa, Excursii, Fun Turism, Insemnari din calatorii

Comments

Leave a Reply