Cazare de Crăciun la Londra şi transport ieftin

Posted on December 11, 2011

Nu am cum ajunge la Londra de Crăciun deşi tare mi-ar plăcea.

Scriu acum despre cum se petrece un Crăciun în oraşul pe care l-am adoptat la Lumea MareLondra. Aşa am şi eu un pic senzaţia că sunt acolo şi îmi trece şi mie pe la nas miros de sărbătoare în stil londonez.

Dacă aveţi ceva bani puşi la ciorăpei (poate s-a gândit Moş Niculae la voi) şi mergeţi la Londra de sărbători, iată unde aţi putea sta.

 

  • The Montcalm At Brewery London City,  hotel de cinci stele, are o ofertă f. bună pentru perioada 22-27 decembrie de 583 euro-camera dublă cu taxe incluse (5 nopţi). Atenţie: oferta e valabilă doar pentru rezervări făcute până maine dimineaţa în jur de ora 8.

 

  • Cu bani mai puţini dar şi la confort mult mai jos (2 stele) este Royal Court Apartments  – până în 400 euro- camera dublă pentru aceaşi perioadă.

Avantajul e locaţia centrală. Dacă nu vă pasă spaţiul f. mic şi un pat dublu de o persoană şi jumătate….

  •  Un hotel mai scump, dar şi mult mai bun de 5 stele, f. bine poziţionat între Tamisa şi Trafalgar Square, este The Royal Horseguards  unde puteţi totuşi sta cu 800 euro-camera dublă pe aceaşi perioadă de5 zile.

În plus, găsiţi şi bilete de avion ieftine chiar pt. perioada 22-27 dec. prin Vola.ro.

Aş vrea să pot spune ne vedem acolo. Pentru mine, poate la anul viitor…. Dacă mergeţi voi, povestiţi-mi şi mie cum a fost. Între timp, o să vă spun eu la Lumea Mare ce să faceţi pe acolo.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Europa, Ne-am cazat la

Comments

4 Responses to “Cazare de Crăciun la Londra şi transport ieftin”

  1. Cazare de Crăciun la Londra : Experiente turistice | Casuta-Mea.Ro on December 11th, 2011 3:40 pm

    […] Vezi anuntul aici : Vezi Oferta Promotionala sau continua lectura anuntului aici “Cazare de Crăciun la Londra : Experiente turistice“ […]

  2. florin on February 6th, 2012 7:54 pm

    sincer.. nu imi pare asa ieftin,sant sigur ca sant preturi si mai mici…

  3. anca on February 7th, 2012 2:26 pm

    Florin, sigur ca sunt si preturi mai mici – dar nu vrei sa stai acolo…..
    Eu nu ma refeream aici la cazare pentru cei care pot sta fara probleme la hostel ci la cei care, fara sa fie bogati, vor sa stea la un hotel de 3-4 stele.

  4. Un Crăciun la Londra – irezistibil! | impresii din lumea mare on November 2nd, 2012 7:13 pm

    […] Eu am acum o dilemă: mă gândesc că o vizită la Londra în perioada sărbătorilor ar trebui să dureze vreo 10 zile cel puţin, ca să ai timp şi de vizitat şi să încerci toate distracţiile! Sau măcar o săptămână. Pentru perioada 22-27 decembrie, am găsit şi nişte oferte destul de decente de cazare şi transport. […]

Leave a Reply