Crosul Padurii – poze si impresii

Posted on May 30, 2011

Dragilor, nu stiu daca au mai scris si altii despre ce s-a intamplat ieri la Crosul Padurii din Tineretului. Probabil ca da, dar eu n-am avut timp sa ma uit.

A fost chiar multa lume si desi romanul carcotas (si pe de-asupra si chibit, asa ca mine…) a avut ceva de comentat cum ca organizatorii erau cam depasiti de situatie si nu s-ar fi asteptat la atata puhoi, trebuie sa recunosc ca, pana la urma, s-au descurcat.

Desi s-a stat destul de mult la cozi (pentru inregistrare, pentru numere….), pana la urma primul start s-a dat cu o intarziere de doar 15 minute.

Si-au avut si-o mascota care a facut deliciul copiilor.

Lume multa la 3 km dar si mai multa la 10 km – adica aici au fost oameni seriosi si pusi pe treaba.

Eu m-am dus pe role ca sa nu fiu tentata cumva sa ma dau viteaza pe acolo si sa ma adune lumea apoi cu farasul de pe jos.

Dar, am facut mai multe lucruri bune: am dat maculatura pentru copacei, mi-am sustinut prietenii care au alergat la cursa de 10 km, am admirat echipa bloggerilor

si i-am sustinut cu gandul si am si alergat pe traseu pe role vreo doua ore, asa ca am facut si miscare si bineinteles o multime de poze.

A, si am citit si niste sfaturi bune.

Sigur, n-ar fi fost normal (la noi, cel putin) daca n-ar fi fost nici un incident – pe aleea parcului unde oricum nu e voie cu masina si intr-un loc intesat de oameni, a aparut un “smecher” cu Mercedes care nu s-a lasat pana n-a trecut fix prin mijlocul oamenilor.

Nu i-am mai facut poza soferului mai de-aproape ca n-am vrut sa-mi stric cheful.

Dupa start, parcul a fost invadat de o diversitate de alergatori de ambele sexe si de diverse varste,  pe echipe, pe culori, mai profesionisti sau mai amatori, mai obositi si increncenati sau mai zambitori si relaxati.

Habar n-am cine a castigat, dar cred ca n-a fost foarte important – castigul a fost al tuturor – intalnire cu prietenii, aer, vreme frumoasa, miscare, un scop adevarat – ce mai poti sa-ti doresti pentru o dimineata de duminica?

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania, Fun Turism

Comments

Leave a Reply