Vamă, Balcik şi midii în weekend cu surprize

Posted on June 20, 2013

 

Un sfârşit de săptămână prelungit e numai bun de mare. De ce să nu profitaţi de invitaţia celor de la Youngtours.ro care pregătesc un week-end cel puţin la fel de distractiv ca cel pe care l-am avut noi la Pura Vida, primul Beach Bar&Hostel din România.
023-DSC_0067

Youngtours.ro asigură transportul de la București (din faţa Ateneului Român) la Vama Veche la 80 lei în care se include băutură rece şi desigur distracţia. La acelaşi preţ  se asigură returul Vama Veche – București.

006-DSC_0046

Duminică după ceva plajă şi baie,  puteţi merge într-o excursie în Bulgaria unde veţi vizita Balcik, Capul Kaliakra, Tyulenovo și unde veți putea lua un prânz delicios şi variat la Ferma de midii Dalboka (5 – 8 EUR de persoană). Costul excursiei este de 70 lei și include doar transportul.
182-DSC_0300
Aveţi nevoie de actele de identitate bineînţeles aşa că nu le uitaţi!
În afară de distracţie, Young Tours vă oferă şi o surpriză: dacă vă înscrieţi pe pagina evenimentului şi scrieţi textul ”Pilula de călătorie” la rublica ”Special requests and comments”  primiţi o consumaţie în valoare de 30 lei la Pura Vida Beach Bar.
033-DSC_0078

 

 

Vă zic eu că e o opţiune excelentă – noi am probat ! Distracţie plăcută!

 

» Filed Under Am aflat, am citit, Am mincat la, Am vazut, De prin Romania, Ne-am cazat la

Comments

Leave a Reply