Happy Body la Breaza

Posted on November 9, 2011

Vin dintr-un week-end prelungit sau, mai bine zis, dintr-o mini vacanţă la Breaza.

O vacanţă împărţită egal între o leneveală pe la prieteni şi o excursie de 2 zile cu Happy Feet Studio.

Partea cu leneveala e simplă: somn, plimbare în jurul casei, plimbare în jurul cozii lui Fix, alint nepoată, râsete, zâmbete, mâncărică bună, berică, vinişor, pozat flori, curte, casă, căţei, copil, adulţi, căscat, trândăvit, trăncăneală cât încape, iar mâncărică şi iar trăncăneală.

   

Partea 2-a – activitate intensă organizată de prietenii mei Raluca şi Tudor (care sunt şi parteneri de dans de altfel)  de la Happy Feet Studio, acolo unde am dansat mulţi ani şi o mai fac din cînd în când, acolo unde am învăţat salsa şi m-am îndrăgostit permanent, iremediabil şi fatal de tango argentinian.

Au fost două zile de mişcare intensă mai ales pentru unii….adică acei curajoşi (ca mine) care au participat la toate cursurile. Fotografiile nu sunt cine ştie ce pentru că n-am putut să şi lucrez şi să fac şi poze….

Sâmbată de dimineaţă  Pilates în aer liber cu Raluca (frumos, aerul cel mai bun din România, soare, iarbă – bestial!) apoi Dans aerobic în sală cu Tudor. După-masă Pilates dans mix la interior cu Raluca şi fitness cu partener cu Tudor afară la aer curat.

 

 

Pilates dans mix e un concept f. interesant prin care sunt combinate mişcări de Pilates cu mişcări de dans din diverse genuri şi exerciţii de disociere ale părţilor corporale.

Fitness cu parteneri e un mod simplu de a lucra cu un partener în locul echipamenteor de la sala de fitness. E simplu dar nu uşor şi e f. eficient. Ne-a muncit ceva Tudor!

N-o să intru în amănunte tehnice – Raluca şi Tudor sunt mult mai pricepuţi ca mine la explicat şi mai sunt şi f. simpatici – orele cu ei sunt nu numai utile ci şi relaxante.

Tor sâmbătă de la 8 seara Tudor ne-a ţinut şi o oră de dans – o mică coregrafie în care ne-am prins urechile dar care până la urmă chiar a ieşit, un pic de lucru în perechi, ceva paşi de twist, ce mai, distracţie!

Şi, după aceea dans la liber şi cîntat cu Tudor care s-a descurcat chiar şi cu o coardă de la chitară ruptă.

Duminică am luat-o de la cap cu un dans mix şi un dans aerobic ca să ne menţinem în formă. Un număr de curajoşi  s-au prezentat pe pajişte la 7 dimineaţa să facă o trezire cu Raluca. De data aceasta nu mă pot lăuda că m-am numărat printre ei având în vedere că m-am culcat pe la 3 dimineaţa.

După masa de prânz, ca recunoaştere a perseverenţei, curajului, dedicaţiei, disciplinei, priceperii şi a multor altor calităţi de care am dat cu toţii dovadă, am primit şi diplome!

Unde am stat, unde ne-am desfăşurat şi unde am mâncat?

Majoritatea au stat la pensiunea Rază de Soare unde au avut loc şi cursurile. Pensiune mare, cu o pajişte frumoasă în faţă, o căsuţă mică cu masă de biliard şi de tenis de masă, o sală de mese suficient de mare încât să avem loc de dans, camere spaţioase, curate şi o curte în spate absolut spectaculoasă!

 

Pentru că au apărut foarte mulţi care au dorit să participe la această excursie şi n-au fost suficiente locuri la Rază de Soare, o parte dintre noi am stat la VilaVerde.

O curte aranjată cu gust, o sală de mese un pic rustică cu băncuţe de lemn şi clopt la intrare, camere vntage decorate cu f. bun gust în nuanţe de verde şi mobilă cu fier forjat, apartamente cu scaune baloansoar şi grinzi de lemn, sală cu şemineu, masă de biliard şi sala mică de conferinţe. Un spaţiu cald, intim, elegant.

   

 

Despre mîncare n-o să vorbesc prea mult – a fost clasică fără feluri sofisticate dar f. bună şi săţioasă. Am apreciat mai ales nişte ciupercuţe umplute şi nişte papanaşi excelenţi printre cei mai buni pe care i-am mâncat.

O excursie sănătoasă, relaxantă, veselă, utilă, tonică după care, uimitor considerând durata lungă şi intensă de mişcare, n-am rămas deşălată. S-au priceput!

Mergeţi şi voi la Happy Feet Studio şi-o să-mi daţi dreptate.

» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, De prin Romania, evenimente, Ne-am cazat la

Comments

2 Responses to “Happy Body la Breaza”

  1. Marian on November 9th, 2011 2:53 pm

    Foarte frumoasa prezentarea..

  2. anca on November 11th, 2011 5:36 pm

    🙂

Leave a Reply