Idei la Idelier – tehnologii de ultima ora

Posted on June 18, 2011

Zilele trecute, am fost invitata de Silvia Serban la Idelier Concept Store pentru un eveniment un pic diferit de aceasta data.

Ca de obicei, Idelier a venit cu o alta idee buna dar, daca pana cum ideile erau legate de cum ne imbracam, cum ne incaltam sau ce accesorii folosim, de date asta a intrat  in domeniul inovatiei, al tehnologiilor de ultima ora.

Idelier s-a gandit ca e momentul sa completam infatisarea exterioara si sa ne ocupam de imbracamintea cea mai aproapiata noua: pielea noastra!

Asa ca primul eveniment in-house Idelier a avut ca scop prezentarea unei tehnologii extrem de avansate care ne ajuta sa tratam problemele care apar inerent o data cu varsta, nu numai superficial ci si in profunzime. Cu alte cuvinte, ideea este de a gasi sursa ridurilor, mai profunde sau mai superficiale, si de a trata cauza!

Nu o sa intru in amanunte tehnice pentru ca nu sunt eu cea mai in masura sa intru in detalii – o fac altii mult mai bine ca mine – Andreea Liptak a stiut foarte bine sa prezinte aceasta tehnologie Age-Loc care este considerata “end-game” adica genul de tehnologie ce nu poate fi depasita.

O sa va spun doar ca este vorba de un aparat galvanic si produse care reusesc sa rezolve probleme majore de la ridurile fetei la celulita sau sanatatea capilara.

Evident interesul invitatilor (sau mai degraba al invitatelor caci , firesc, au fost mai multe femei prezente) a fost f. mare cu atat mai mult cu cat s-au facut si demonstratii pe viu.

Si iata diferenta la doua persoane la care s-a aplicat tratamentul o singura data.

Inainte

Dupa

Inainte

Dupa

Si daca pozele mele nu sunt foarte convingatoare, iata doua poze (neretusate)realizate dupa un experiment facut de firma care a dezvolatat tehnologia care s-a facut asupra unui grup de perechi mama-fiica timp de o luna.

La sfarsitul perioadei era greu sa realizezi care este mama sau fata.

Pe mine m-au convins.

» Filed Under Altele, De prin Romania

Comments

Leave a Reply