Invitatie la Idelier Concept Store

Posted on June 9, 2011

Am fost de curand la o prietena de-a mea, Silvia Serban la Idelier Concept Store, un spatiu creat si gandit anume pentru a promova creatia, adica, pana la urma, ideile.

Idelier este un concept de designer care incearca sa imbine un stil de imbracaminte cu unul de viata. Este o incercare reusita de a pune in valoare creatiile unor designeri romani si de a trece dincolo de ideea simplista ca o haina este doar un obiect frumos pe care il doreste o femeie sau un barbat. Este o incercare de a prezenta imbracamintea, incaltamintea, accesoriile si decoratiunile interioare ca pe modalitati de auto-exprimare.

Ar trebui sa imbracam o haina pentru ca ne reprezinta, pentru ca ne simtim bine in pielea noastra atunci cand o purtam si alegem creatia unui designer pentru ca avem nevoie de putina creatie si arta in jurul nostru – deci, de ce nu si pe pielea noastra?

Magazinul din Piata Romana, la parterul unei cladire care inspira respect la prima vedere, este un spatiu evident neconventional (cum altfel ar fi un spatiu creat de designeri?!), imaginativ si jucaus unde se gasesc “idei” – idei de vestimentatie, idei de accesorii si de design interior.

Si daca te duci la Idelier, du-te nu numai pentru a-ti bucura ochii si a scotoci printre creatii ci si pentru a te relaxa la barul care face parte din acest concept si unde te poti relaxa diminrata la o cafea buna sau dupa-amiaza la un lichior fin.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania

Comments

One Response to “Invitatie la Idelier Concept Store”

  1. Idei la Idelier – tehnologii de ultima ora : Experiente turistice on June 18th, 2011 2:58 pm

    […] trecute, am fost invitata de Silvia Serban la Idelier Concept Store pentru un eveniment un pic diferit de aceasta […]

Leave a Reply