Oferte City Break – Perfect Tour

Posted on April 21, 2011

Anul trecut eu am profitat de o oferta de city break de la Perfect Tour si am fost la Praga lucru pentru care ma felicit si acum.

Spre rusinea mea, am ajuns la Praga dupa multe alte calatorii desi tatal meu imi face capul mare de ani de zile: “Ai ajuns in Finlanda, in Mexic si-n State si n-ai ajuns la Praga. Trebuie sa te duci; e probabil cel mai frumos oras medieval din Europa”.

Am facut niste cercetare la un moment dat dar am constatat ca drumul pana la Praga cu masina era destul de lungut si zborurile destul de scumpe. Asa ca, anul trecut, cand mi-a zis una dintre prietenele bune ca exista o oferta la Perfect Tour, am zis ca atunci ori niciodata.

Tata avea dreptate in ceea ce priveste orasul care mi-a placut intr-adevar f. mult (am mai scris cate ceva despre asta). Si cheltuiala a fost destul de rezonabila.

Perfect Tour are in continuare niste oferte imbatabile de city-break pentru cateva destinatii din Europa – Praga, Budapesta si Viena.

Avantajele foarte mari cu Perfect Tour  sunt ca, pentru aceste destinatii, au preturile cele mai mici si ca nu exista surprize neplacute. Noi de exemplu cand am ajuns la hotelul la care facusem rezervare, ni s-a spus ca din pacate si-au supraevaluat capacitatea si nu au loc pentru noi dar ca agentia ne-a aranjat la un hotel f. aproape (pe aceasi strada). Hotelul a fost superior celui pe care l-am ales initial dar nu am platit nimic suplimentar.

In plus, practic prinzi 4 zile pline (se pleaca joi dimineata cu intoarcere duminica seara), pretul este fix si exact cel anuntat, fara taxe suplimentare

Pretul pentru  Budapesta  de 175 euro/persoana pentru 4 zile este unul foarte avantajos avand in vedere ca acesta include cazare 3 nopti la Hotel Tulip Inn Milennium 3*+ cu mic dejun inclus plus zborul cu Malev. Oferta e valabila pentru perioadele: 28.04 – 02.05; 05.05 – 09.05; 12.05 – 16.05; 02.06 – 05.06; 23.06 – 26.06; 28.07 – 01.08.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Europa

Comments

Leave a Reply