Intalnirea de joi de la Oksana Art Line

Posted on April 5, 2011

Saptamana trecuta, am fost, asa cum am si planificat, la intalnirea de joi a Klubului Oksana.

La o gustare si un pahar de sampanie, am petrecut cateva ore foarte placute alaturi de oameni interesanti, am revazut prieteni, am facut cunostinte noi si am aflat lucruri noi.

Dupa cum ne-a promis, Oksana Art Line ne-a oferit o seara in care am aflat ceva mai multe despre masajul Chi nei tsang (masajul organelor interne) de la un specialist, Lucian Weissbuch, care ne-a explicat, intr-un mod firesc si convingator,  binefacerile acestui tip de masaj. 

Lucian este absolvent a multori cursuri de masaj terapeutic (shiatsu, reflexoterapie, presopunctura, QI-GONG, REI-KI si altele) si a avut marele avantaj de a invata masajul Chi nei tsang in Thailanda de la maestrul Mantak Chia.

In plus, am aflat cate ceva despre ciocolata italieneasca Venchi si despre firma care o produce si chiar am avut ocazia sa gustam cateva din sortimente. Foarte buna, credeti-ma!

Am mai avut placerea sa admiram o rochie de mirasa prezentata de creatoarea sa Wilhelmina Arz.

Nu in ultimul rand, am avut marea placere s-o cunosc pe Dna. Vania Limban, Moasa Intedendenta, care ne-a spus cate ceva despre programele pentru mamici si copii pe care le-a creat si pe care le coordoneaza in cadrul Owner Active Center.

De altfel intalnirea de saptamana asta, de joi 7 aprilie de la Klubul Oksana, o va avea ca invitata speciala pe Vania Limban  in cadrul Campaniei Sanatate si Feminitate, si sunt sigura ca va fi o intalnire, pe care nu trebuie s-o ratati!

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania

Comments

Leave a Reply