Oksana Art Line – frumusete si arta

Posted on March 24, 2011

Oksana Art Line, din Primaverii nr.39, este un salon de frumusete mai putin obisnuit, care vine cu o conceptie noua, cel putin pentru noi.

Frumusetea ca arta – salonul are la baza un concept inspirat din traditia rusa de a face dintr-un salon de frumusete un loc unde frumusetea devine mai mult decat o necessitate – devine o stare de spirit. Specialistii salonului cu specializari in Kiev si Moscova va primesc intr-o atmosfera relaxanta, eleganta si neconventionala.

Ideea inovatoare a salonului este crearea unui Klub Oksana care sa ofere clientelor, si de ce nu, clientilor sai, un spatiu in care sa poata imbina binefacerile si rasfatul serviciilor sale cu posiblitatea de a face parte dintr-o retea sociala.

Klubul Oksana e gandit ca un program de fidelizare care asigura diverse avantaje si beneficii membrilor sai si care, pe langa serviciile profesionale, ofera un spatiu confortabil, sofisticat si plin de caldura pentru intalniri saptamanale cu diverse tematici.

Pentru asta, Oksana Art Line a creat doua tipuri de carduri (Gold si Platinium), personalizate si embosate, ce pot fi pre-platite cu o suma care va reprezenta un credit prin care membrii clubului pot plati serviciile oferite de salon si care vor asigura si participarea membrilor clubului la toate evenimentele de socializare.

Cardurile pot constitui cadouri utile si placate pentru familie, prieteni, parteneri de afaceri sau angajati si prin ele, membrii clubului pot beneficia de toate discount-urile si avantajele oferite de salon si pot lua parte la evenimentele organizate saptamanal.

La aceste intalniri, membrii clubului vor avea ocazia sa cunoasca oameni interesanti, sa schimbe idei, sa discute despre subiecte interesante sau sa afle noutati din diverse domenii. Vor admira creatii ale unor disigneri moderni, vor afla despre binefacerile masajuluide de la profesionisti cu experienta, vor discuta despre arta, frumusete si sanatate sau vor degusta un vin bun.

In fiecare seara de joi, incepand de la ora 7 p.m., Klubul Oksana va fi o gazda primitoare pentru membrii sai, oferind o solutie inteligenta si creativa de a imbina bunastarea, frumuseatea, arta si viata sociala.

» Filed Under Am vazut, De prin Romania

Comments

One Response to “Oksana Art Line – frumusete si arta”

  1. Martha on April 7th, 2011 12:46 pm

    Intr-adevar, salonul Oxana din Primaverii 39 este un salon excelent. De un rafinament si o eleganta rara intalnita. Doamna Claudia de la cosmetica lucreaza foarte bine. Tratamentele de la Casmara sunt nemaipomenite. In salon este voie buna. te simti cu adevarat respectat si relaxat. Oxana este o tipa amabila si sociabila. Le doresc tuturor mult succes in continuare. Un salon care merita frecventat.

Leave a Reply