Distractie in parcurile din Bucuresti cu Administratia lacuri, parcuri si agrement

Posted on March 22, 2011

Vreau sa scriu un mic articol de ceva vreme dar m-am tot luat cu alte chestii si am tot amanat. Dar azi dimineata am vazut ca nu sunt singura care a fost deranjata de noile panouri ale Administratiei lacuri, parcuri si agrement din Bucuresti.

Cred ca multa lume stie panoul cunoscut de pe langa lacuri.

Un panou oficial prin care populatia este informata in legatura cu restrictii impuse de legislatie (e mentionata chiar legea cu pricina).

Nu e un panou frumos si e destul de anonim.

De vreo jumatate de an insa, Administratia, care si-a schimbat denumirea si presupun si organizarea, a pus panouri noi in parcul Tineretului (nu stiu daca si in alte parcuri din Bucuresti).

Acu’, nu stiu daca institutia are un management nou sau o persoana deosebit de “creativa” acolo dar iata cum arata noul panou.

Panou mare, verde…. Si ce citim noi acolo?

Ca, noi astia, cetatenii care ne plimbam prin parcuri, suntem niste potentiali infractori, numai buni de tutuit si admonestat.

Lacul NU este piscina ta!

Eu n-am facut in viata mea baie in lacul ala si nici nu mi-ar trece prin cap dar m-am simtit, cu toate astea, trasa de urechi si atentionata sa nu mai tratez lacul ca pe proprietatea mea personala.

Dupa cum vedeti, nu sunt singura care s-a simtit ofensata de text. Cineva atrage atentia acolo ca lacul este inca proprietatea noastra a tuturor.

Asta nu inseamna ce putem face orice dorim, sa nu ma intelegeti gresit. Scaldatul in apa lacului ar trebui in special interzisa pentru ca apa nu e cea mai curata si sigura de pe lumea asta.

As pune pariu ca aceasi persoana care a avut ideea acestui text, e si autoarea textului “gandit” pentru intrarea in locul imprejmuit pentru caini.

Banuiesc ca autorul textului e foarte mandru de creatia sa, imaginandu-se deosebit de inspirat si plin de umor.

Sigur, m-a facut sa rad dar nu datorita spiritualitatii inalte a cuvintelor.

Eu una nici nu pot intra acolo cu catelul meu pentru ca, fiind un teckel sarmos, nu va avea niciodata blana stralucitoare.

Si in plus cainele meu nu stie sa citeasca asa ca ar trebui sa fac eu ham-ham ca sa intram.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania, Fun Turism

Comments

One Response to “Distractie in parcurile din Bucuresti cu Administratia lacuri, parcuri si agrement”

  1. Cafeneaua Actorilor…..de vară – de ce să nu mergi : Experiente turistice on March 24th, 2012 4:06 pm

    […] (sau s-a schimbat managementul) şi au schimbat panourile din parc. Poate vă amintiţi de articolul despre mesajele inteligente care au apărut cam la începutul anului […]

Leave a Reply