Calator pe viata

Posted on January 10, 2011

In ultima vreme am citit cateva articole legate de conditia de calator. Citesc despre multi care se decid sa faca din a calatori in toata lumea si a scrie despre asta,  modul lor de viata. Un mod de a face ceea ce iti doresti.

Si se pare ca sunt destui care chiar reusesc sa isi castige astfel existenta. Oameni care s-au decis sa nu fie legati de nici o casa sau job stabil. Suna bine si extrem de tentant.

Toti acesti oameni se decid sa-si schimbe astfel viata in mod fundamental. Poate la prima vedere nu pare chiar asa o chestie extraordinara. Ne place sa calatorim, nu? De-aia scriem si citim si discutam despre asta. Suntem entuziasmati de locurile, oamenii si obiceiurile pe care le vedem prin alte parti decat la noi acasa, ii ascultam pe ceilalti povestind despre locuri minunate si ne facem planuri unde sa mai mergem si ce sa vedem.

Numai ca una e sa te refugiezi sub propriul acoperis dupa o tura prin lume, si sa ai o slujba care sa-ti asigure ziua de maine, si alta e sa-ti iei totul intr-o bocceluta si sa pleci tu cu laptop-ul sa bantui asa de colo colo.

Cati dintre noi am avea curajul sa facem asta? Care sunt temerile si argumentele pro si contra?.

Voi ce ziceti?

» Filed Under Altele, Am vazut, Insemnari din calatorii, Prin lume

Comments

Leave a Reply