Craciun cu gandul la Mexic, Iguazu si Buenos Aires

Posted on December 26, 2010

Cum anul asta timpul de sarbatori e mai scurt ca in alti ani, n-am plecat pe nicaieri si calatoresc doar cu gandul fie pe la piramida de la Uxmal – unul dintre cele mai fascinante si romantice locuri pe care le-am vazut),

fie prin cluburile din Buenos Aires sau prin barul din Iguazu unde 2 baieti muzicieni cantau tango argentinian adevarat (dupa ce studiasera vreo doi ani special pentru asta) si am dansat si noi un pic.

Ma invart in jurul cozii si tot dau tarcoale povestilor care se contureaza incet, incet, pe masura ce-mi fac ordine in poze. Mintea mea bantuie pe acolo prin partea aia de America latina doar ca e putin deturnata de cartea lui Mihai cu care am ajuns deja in Mongolia dupa multe peripetii prin Rusia.

Pana una alta, Craciunul in Bucuresti e ca un Paste; adica mai mult primavara sau sfarsit frumos de toamna. Parcul era ieri dimineata un adevarta miracol; dupa ploaie, intr-o luminozitate perfecta, cu alei ude si ceata romantica si un cer care ma lasa vesnic fara respiratie. Azi n-a mai fost ceata asa ca soarele s-a asezat pe lacul iar plin de rate si pescarusi.

Mai bine poze.

» Filed Under Altele, Am vazut, De prin Romania

Comments

One Response to “Craciun cu gandul la Mexic, Iguazu si Buenos Aires”

  1. Craciun cu gandul la Mexic, Iguazu si Buenos Aires : Experiente … | ANUNTURI GRATUITE ROMANIA on December 26th, 2010 5:46 pm

    […] A se vedea anuntul : Craciun cu gandul la Mexic, Iguazu si Buenos Aires : Experiente … […]

Leave a Reply