Puerto Madero in Buenos Aires

Posted on December 15, 2010

Toata lumea stie ca Buenos Aires este faimos in primul rand pentru tango-ul argentinian si pentru faimoasele fripturi de vita (se spune ca sunt cele mai bune din lume).

Recunosc ca mi-au placut fripturile lor dar chiar si pentru un carnivor ca mine, sincer…. prea multa carne. Intr-unul dintre faimoasele restaurante din centru, mie si celor doi prieteni cu care eram ni s-a servit un platou pe pirostrii cu bucati de carne de diverse feluri care, dupa parerea lor, era numai bun pentru 3 persoane.

Va rog sa ma credeti pe cuvant, si eu si prietenii mei suntem mari mancai si nici unul dintre noi nu e vegetarian. Si ne era foarte foame! Ei bine, n-am putut manca decat ceva mai mult de jumatate din cantitatea enorma care ni s-a pus in fata si nu pentru ca nu ne-a placut ci pentru ca pur si simplu n-am mai putut!

Oricum, peste tot am mancat foarte bine si serviciile au fost excelente!

Unul din locurile in am mancat o friptura excelenta a fost in zona portului Madero unde sunt insirate foarte multe restaurante. Problema acolo este ca restaurantele nu sunt direct la malul apei dar oricum e placut sa stai la o terasa de unde sa privesti ambarcatiunile si apa.

Si iata-l pe Tudor cu Puente de la Mujer (Podul Femeii).

Ei, dar noi nu ne-am dus la BA ca sa mancam vita ci sa dansam tango. Prietenul meu Tudor are o scoala de dans si initial, intentia noastra a fost sa facem o calatorie in BA, special pentru lectii de dans. Numai ca, tot cautand pe internet, am ajuns la concluzia ca e pacat sa batem atata drum doar pentru lectii de tango mai ales ca lectii de tango putem lua si aici (sunt o multime de dansatori argentinieni f. buni si recunoscuti mondial care vin si predau aici).

Si, impreuna cu el si sotia lui Ioana, am inceput sa ne gandim la o calatorie mai serioasa. Am inceput prin a adauga Cascada Iguazu – era pacat sa mergem in Argentina si sa nu vedem una dintre cele mai spectaculoase cascade din lume.

Prietenul meu mexican despre care am mai scris, afland ca vrem sa mergem in Argentina, ne-a invitat la familia lui din Ciudad de Mexico sa petrecem anul nou impreuna. Cu el si cu inca un prieten peruan ne-am decis sa mergem apoi impreuna sa vedem o parte din siturile Maya din Yucatan.

Asta nu inseamna ca n-am povesti despre tango, San Telmo si La boca dar despre astea… data viitoare.

» Filed Under Altele, Am mincat la, Am vazut, Prin lume

Comments

Leave a Reply