Vacanta la mare f. ieftin

Posted on September 14, 2010

Pentru cei care iubesc luna septembrie la mare, exista oferte f. bune pentru zona Sunny Beach din Bulgaria (un pic mai la nord de Nesebar) de unde puteti vizita atat Nesebar cat si Varna care se afla la mai putin de 100 km.

La Bohemi Hotel, de 3 stele, din 16 septembrie, puteti sta cu 18 euro/camera dubla cu mic dejun inclus.

Are piscina, gradina, Internet gratuit in locurile publice, parcare privata gratuita in vecinatate.

Cu 44 euro/ camera dubla cu mic dejun inclus Hotel Flamingo, aflat in partea de nord a Sunny Beach are 4 stele, piscina, sauna, sala de fitness, biblioteca, camera de jocuri, restaurant, bar, acces internet la 2,5 euro/ora, parcare privata gratuita.

F. bine cotat este Lotus Hotel, 3 stele, la 23 euro/camera dubla cu mic dejun inclus.

Piscina, Resturant, bar, gradina, Internet gratuit, parcare gratuita.

Drumul cu masina, (pe care l-am mai recomandat ), este cel pe langa mare de la Vama Veche de unde mai sunt aproximativ 100 km pana la Varna si inca aprox. 100 pana la Sunny Beach.

Daca aveti ceva timp, va puteti opri la Balcic sa vedeti palatul reginei Maria. Am auzit pe multi dintre prieteni spunand ca n-au fost niciodata acolo.

Eu sfatuiesc pe oricine sa nu rateze aceasta vizita pentru ca domeniul este fermecator.

Palatul mic dar construit cu f. mult bun gust e romantic, creativ, cu niste gradini terasate si o gradina botanica absolut incantatoare. Nu degeaba a fost pictat de atatia pictori.

Acolo puteti petrece cateva ore bune ba chiar bea o cafea si manca o prajitura excelenta.

Va puteti opri o noapte acolo (evitati insa hotelul Dos Gallos care desi pe afara arata excelent si e plasat perfect exact la faleza, e decazut, vechi si neingrijit).

» Filed Under Altele, De prin Europa

Comments

Leave a Reply