Venetia – cea mai buna inghetata

Posted on August 23, 2010

E inca f. cald si tocmai am mancat o inghetata. Desi nu sunt o mare mancatoare de inghetata, cand gasesc una de calitate sunt multumita ca un copil si de fiecare data ma gandesc la Venetia.

Cu siguranta, cea mai buna inghetata pe care am mancat-o vreaodata in viata mea (de oriunde, inclusiv la restaurante cu pretentie) a fost inghetata din Venetia. Venetia nu e numai orasul carnavalurilor ci si al inghetatei. La toate gelateriile de acolo, inghetata cu nenumarate arome, care de care mai apetisante si mai exotice, te face sa adori acest desert.

Am o prietena care e mare amatoare de inghetata si in cursul a trei zile cat a stat in Venetia, cata vreme a mers pe strada, a avut permament in mana o inghetata si un zambet larg de la o ureche la alta.

Daca nu va place sa mancati inghetata pe strada, puteti merge la Gelateria Nico, Fondamenta Zattere 922, in zona Dorsoduro, care are priveliste spre laguna.

 In schimb, mare mi-a fost dezamagirea cand in Roma, unde ma asteptam la cel putin aceeasi calitate, am luat o inghetata pe care pana la urma am aruncat-o pentru ca era destul de rea. Asa ca, daca mergeti in Italia, nu mancati inghetata in Roma – pastrati-va pentru Venetia!

Mai ca-mi vine sa fac un drum pana acolo(si desigur nu numai pentru inghetata)!

» Filed Under Altele, Am mincat la, De prin Europa, Prin lume

Comments

Leave a Reply