Cazare ieftina in Sighisoara

Posted on July 26, 2010

M-am hotarat sa plec spre Medias – Sighisoara sa vad bisericile fortificate din zona despre care, spre rusinea mea, nu stiam mare lucru. Si chiar voi pleca in cateva zile asa ca voi avea despre ce sa scriu cand ma intorc.
Cautand cazare in zona, am cochetat cu ideea de a ne caza in Sighisoara si am verificat mai multe variante de cazare acceptabila ca pret si conditii. Si iata ce am gasit:

Pensiunea Joker – plasata in zona centrala a cetatii (Str. Tache Ionescu nr. 17-19), pensiunea are camere duble cu baie proprie si TV pe care le ofera la 110 ron/noapte. Pensiunea arata bine si pare decorata cu imaginatie.

Pensiunea Chic – la 10 minute de cetate si aproape de  gara (. Libertatii, nr. 44), este o pensiune mai ieftina (79 ron/camera) dar camerele au baie comuna. Are terasa si pare civilizata.

Pensiunea Phoenix este la 10 minute de cetate (Ilarie Chedndi 15) intr-o zona linistita, intr-o casa frumoasa veche de 200 de ani, f. frumos renovata, cu camere duble de la 110 – la 150 ron/noapte (cu mic dejun inclus). Cand am cerut oferta de la ei, m-au sunat si mi-au dat toate detaliile necesare, mi-au trimis mail.. f. draguti.

Organizeaza cursuri de calarie pentru incepatori precum si plimbari cu trasura. Mai au tir cu arcul si Driving range (golf pt. incepatori sau de exercitiu). Daca m-as fi decis pentru Sighisoara (pana la urma am decis sa stam in Bazna) in mod cert aici as fi facut rezervare.

» Filed Under Altele, De prin Romania, Excursii, Ne-am cazat la

Comments

One Response to “Cazare ieftina in Sighisoara”

  1. Marius Paunescu on October 30th, 2011 1:20 pm

    E o casa incantatoare.
    Eu chiar am tras la ei in iarna, si m-am dus din nou cand am avut cateva zile libere in octombrie, doar pentru placerea de a sta acolo din nou. Daca te uiti aici, pe poze, cred ca o sa intelegi de ce mi-a placut atat de mult. Iar ei, nu a fost doar o impresie, sunt niste oameni foarte placuti.

    http://www.flickr.com/photos/51482976@N06/?saved=1

    iti urez sa ajungi acolo candva.

Leave a Reply